”Kaarina Nikkanen on ihana, ammattitaitoinen ja osaava kiinteistövälittäjä, joka todella huolehtii, herättää luottamusta ja välittää asiakkaistaan. Hän oli kuin taivaan lahja, ihminen oikeassa työssä. Bo:n palvelu oli todella sampanjaa ja suklaata. Parempaa välittäjää en voisi toivoa, täydet 10 pistettä ja suositukset”

Sanna Junno

"Kyllä nyt täytyy antaa ihan vain positiivista palautetta, en nyt millään keksi yhtään mitään parannettavaa. Kaarina ja Bo olivat oikein hyviä"

Ostaja, Turku

 

"10+, kaikki meni oikein mallikkaasti verrattuna aikaisempiin kokemuksiin"

Ostaja, Turku

 

"Kaikin puolin oltiin oikein tyytyväisiä, Kaarina oli aivan ihana <3, terveisiä vaimolta. Valokuvat olivat viimeisen päälle, se on iso asia valintaprosessia, stailaus oli hyvä, mutta kyllä ne kukat pitäisi jättää asiakkaalle" 

Myyjä     (Välittäjä kommentoi; käytämme silkkikukkia ja jos jättäisimme, niin niiden pitäisi olla aitoja :)

 

"Hyvä, erilainen & siisti konsepti. Näyttää ulospäin hyvältä ja sen lisäksi ammattitaitoinen, nyt tämä soitto vielä kruunaa kaiken <3"

Taina Lindgren, myyjä

 

"Kiitos Kaikesta Kaarina, olet huippu!"

Myyjä, Turku keskusta

 

"Erinomaista myyntityötä, suosittelen!"

Myyjä, Turku, keskusta

 

"Kiitos yhteistyöstä! Oli ilo seurata ammattitaitoista työskentelyäsi! Kouluarvosanoina antaisin 9+. Hyvää jatkoa ja hyviä kauppoja!"

Juhani Kanerva, Turku

 

"Hän oli oikein reipas. Tää kävi yllättävän äkkiä: Siihen meni vain kolme viikkoa, kun hän sai myytyä mun edellisen kotini ja ihan sujuvaa siitä eteenkinpäin."

Marja Ekström, Piikkiö

 

 "Kaarina on erittäin ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä, suorastaan unelmavälittäjä. Hän on asiallinen, riittävän aktiivinen edesauttamaan kaupan päättämistä, mutta ei kuitenkaan päällekäyvä. Hän on nopea toimissaan, aikatauluissaan ja yhteydenpidossa, sekä joustava palvelussaan. Olen tehnyt hänen kanssaan muitakin kauppoja ja voin laajemman kokemuksen pohjalta suositella häntä erittäin lämpimästi. Olen mielestäni erittäin vaativa asiakas ja lisäksi itselläni sattuu omalla urallani olemaan muutaman vuoden ajalta kokemusta kiinteistönvälittäjän vaativasta ja vastuullisesta työstä, joten osaan mielestäni arvioida suorituksen melko kriittisesti"

Kenneth Tarvonen, Helsinki

 

"Sujui hienosti suunnitelmien mukaan. Hyvällä fiiliksellä mennään"

Asiakas, Turku

 

"Välittäjämme oli hyvä, asiantunteva ja tuttu entuudestaan. Ammattimaista toimintaa"

Anton Westerlund, Turku

 

"Luotettavan asiallinen välittäjä. Ammattitaitoinen. Hän oli pitkäjänteinen, vaikka prosessi oli pitkä"

Tuula Alapalosaari, Turku

 

"Voi vaan lyhyesti sanoa, että kaikki meni tosi hienosti. Ihailin Kaarina Nikkasen toimintaa, hän tuntui luotettavalta ja kaikki piti paikkansa, aikataulut, sovitut asiat ja kaikki."

Eija Pajala, ostaja