Upea Saustilan kartano

Tästä kohteesta on tarjous hyväksytty ja kaupat tulossa!

 

Saustilan kartano, Saustilantie 442, Sauvo, 

Henkeäsalpaavan upea Saustilan Kartano seisoo uljaasti jalopuiden katveessa kauniissa Varsinais-Suomalaisessa maaseutumiljöössä Sauvossa luonnon rauhassa, noin puolentunnin ajomatkan päässä Turusta ja Salosta.
Saustila on maamme vanhimpia säteritiloja. Ensimmäiset säilyneet asiakirja-maininnat ovat vuodelta 1405, nykyinen kartanorakennus on vuodelta 1819.

 

 

Taalintehtaan upeamaastoinen kiinteistö!

Taalintehtaan upeissa merellisissä maisemissa upeat mahdollisuudet omaava  n. 131 hehtaarin alue, joka myydään yhtenä kokonaisuutena. Taalintehtaalla on hyvät ja kattavat palvelut n. 5 minuutin ajomatkan päässä.
Tilalla on vanha maatilakeskus rakennuksineen ja teineen, kaavoitetulla RA -alueella 15 kpl loma-asunnon rakennuspaikkoja, joissa kaikissa rakennusoikeus 200m2, lisäksi alueella on 4 kpl asuin-, tuotanto- tai varastorakennuksille kaavoitettua rakennuspaikkaa, kaikissa 200m2 rakennusoikeus.
Yhteinen ranta-alue n. 250m, LV-alue, joka on ajateltu alueen kaikille kiinteistöille yhteiseksi veneily-, uinti- ym. virkistysalueeksi, rakennusoikeus 100m2.
Yhteinen vesialue on 212 ha ja yhteismaa-alue Byholmenin saaressa 0,893 ha.

MH 1.470.000,00 euroa, tarjoa rohkeasti, vaihdossa huomioidaan myös kerrostaloasuntoja!

Maisemalliset havainnekuvat julkaistaan yleisillä nettisivuilla heti niiden valmistuttua!