SITÄ JA TÄTÄ TÄÄLTÄ JA TUOLTA.....

9. marras, 2017

Cats -musikaali Hartwall - areenalla ja sitten yöpyminen Kämp -hotellissa ja perjantain aamu käynnistyi ruhtinaallisella aamiaisella ja päivä kaupungilla shoppailua.

9. marras, 2017

Lokakuussa sitä sitten oli meikäläisellä menojalka päällä, alkukuusta pitkä viikonloppu kumppanin kanssa Varsovassa. Vanhakaupunki oli mielenkiintoinen, mutta vielä kiinnostavampi oli suomalaisarkkitehdin suunnittelema Juutalaisten museorakennus ja itse museo. Kuva yllä museosta.

18. syys, 2017

Arvonta on meneillään 07.10.2017 saakka www.facebook.com/Bo-LKV-Kaarina Nikkanen -sivustossa, käy kurkkaamassa, tykkää, osallistu ja ilmoita, mikä on suosikkisi, teräs, vaiko messinki. Arvonnassa keräilyklassikko, upea Stoff kynttelikkö!

7. elo, 2017

Nirsoillaanko teillä ravuista, että eihän niissä paljonkaan syötävää!
Mutta se rapu onkin itse rapujuhlan kunkku ja siihen ympärille voit rakentaa haluamasi menun kauniine kattauksineen ja riittää sekin, että vain muutama rapu on alkuruokana, paahtoleipää, tillivoita, pääruokana uudet perunat, silliä, kaviaaria / mätiä ja vaikkapa mozarella salaatti mansikoilla, jälkiruokana hyvä kahvi macarons pikkuleivillä tai marjoilla höystetty Pavlova, ah,,,, niin taatusti onnistut!
Puitteet voivat olla mitä vaan, tärkeintä ovat pöydän ympärillä olevat ystävät!
Mutta jos kaipaat parempia puitteita, niin tutustu asuntotarjontaamme, paljon upeita kohteita omaksi kodiksi!

2. elo, 2017

Heinäkuussa Aurajoen rannat täyttyivät toinen toistaan upeimmista purjelaivoista ja kansaa riitti tungokseen asti. Mutta nyt on Itäinen Rantakatu avattu normaalille liikenteelle ja parkkeeraus onnistuu taas toimistomme eteen, tervetuloa keskustelemaan asuntoasioissa!