SITÄ JA TÄTÄ TÄÄLTÄ JA TUOLTA.....

24. marras, 2020

Voi näitä aikoja vuonna 2020, tämä vuosi tulee jäämään historiaan suurten tapahtumien vuotena, ei yksin omassa elämässäni vaan koko globaalissa yhteiskunnassa. Ilon aiheita pitää saada aikaan kaikesta hyvästä, ystävistä ja hyvistä herkkuhetkistä. Helppo tapa ovat pienet herkkupalat, tapakset ja niiden seurana paahdettua jyväleipää, jota kastellaan pikantisti maustettuun hyvään oliiviöljyyn, herkkuja lautaselle ja hyvää viiniä, elämä tuntuu heti paljon hauskemmalta!

9. marras, 2020
8. marras, 2020
4. marras, 2020

Muuton jäljiltä koti alkaa pikkuhiljaa löytää oikeat paikkansa kaikelle, kuten nyt tämä julisteseinä. Tässä kuljetaan Pariisin kujilta merenrantaan ja sitten Toikkasen kotikissaan Atollon seurassa. Lukijalta kysely kaiuttimista, ovat langattomat Sonos -merkkiset ja toimivat hyvin mm. IPhonen kanssa yhteen, loistava äänentoisto, suosittelen!

18. loka, 2020

Vastakohtaisuuden voimaa, mustat marmoripöydät isompi ja pienempi, kolmemetriset samettiverhot kolmessa värissä; luonnon valkoinen, mokka ja maitokahvi, Stoff -kynttelikkö messinkiä, Marimekon Urna -maljakossa pitkään kestävä hortensia.
Kaunista lokakuuta pehmeissä väreissä!