8. loka, 2013

KATSAUSTA LOPPUKESÄSTÄ!

Ajatukset veivät tässä toteutuneisiin asuntokauppoihin, joita on ollut ihan mukavasti, vaikka yleinen tilanne kertoo laskusuhdanteesta, ehkä vähäistä sellaista huomaa asiakkaiden arkuudessa, jota tosin siivittää pankkien tiukentunut luotonanto. No mutta korot ovat kaikeksi onneksi pysyneet hyvin alhaalla ja se, sekä tämän hetkiset hyvin maltilliset hinnat sytyttävät asiakkaat!

 

Toinen tärkeä ja merkityksellinen tekijä on välittäjän tekemisillä, kuinka hyvin ja tehokkaasti tuotat kiinteistönvälityspalvelua, antaudut siihen täysin sydämin ja tiedoin! Tässä on itselläni ollut monta sellaista kotia myynnissä, joita aiempi välittäjä on myynyt erittäin pitkään, jopa lähes vuoden saamatta aikaiseksi minkäänlaista tulosta ja sitten olen saanut yhteydenoton, että nyt tarvitaan tehokkuutta lisää! Menen ja teen sen kaiken työn niin hyvin, kuin mahdollista aina esitteitä, kuvauksia, yhteydenpitoja ym. myöden, niin kyllä kauppoja tulee! Siis todellakin, eivät asiakkaani ole turhaan kiitelleet ja antaneet tähtiä, ne täydet viisi tähteä ovat parasta kiitosta tyytyväisiltä asiakkailtani!

Iloiten tästä palkitsevasta työstä ja kaupoista otan mielelläni vastaan uusia haasteita / koteja välitettäväksi ja soita vaikka heti 0400 532 642 / Kaarina