7. elo, 2013

TEHOKKAAN ELOKUUN ALOITUS

Elokuu alkoi pidennetyllä viikonlopulla Pietarissa ja Tallinnassa Christina Cruises -risteilyaluksella. Kesä on ollut niin kiireinen, että ei ole ollut ajatusta nyt mistään pidemmästä lomasta, tämä breikki katkaisi mukavasti arjen aherruksen!

Upea Pietari näyttäytyi aivan uskomattoman hienona ja siistinä kaupunkina, paljon kauniita puistoja ja katujen varsilla runsaita kukkaistutuksia, kun muistelee kaupungin kasvoja Leningradin ajoilta.

Tuli nähdyksi ne tärkeimmät Talvipalatsista eli Eremitaasista Katariinan palatsiin ja siltä väliltä. Pääkatu 'Nevski Prospekti' oli kuin mistä tahansa Euroopan isoista kaupungeista upeine liikkeineen ja laadukkaine valikoimineen, kuten  Armani, Chanel, Louis Vuitton ym. nyt tässä muutamia mainitakseni!  

 

Ja nyt mennään taas tekemään kauppoja ja näyttöjä monista mielenkiintoisista asunnoista, jos ei aivan tuon kuvan mukaisesta Katariinan palatsista, mutta kuitenkin upeista kodeista alkaen kaksioista omakotitaloihin, komeisiin merenrantakohteisiin ja huvilatyyliin! Tervetuloa näytöilleni ja tai jos Sinulla on ajatus oman asunnon myynnistä, niin syksyn myyntisesonki on nyt päällä! Soittele, niin sovitaan tapaamisesta 0400 532 642  t. Kaarina