28. kesä, 2013

HURJA HELTEINEN VIIKKO!

Tässä jo ilta pitkällä ja huokaisen, oi mikä kiireinen ja helteinen viikko kaikella tapaa! Monta on tehty kauppaa ja monta on tullut uutta kohdetta myyntiin ja välillä niitä helmiä, joista ei ole ehtinyt tehdä näytölle edes esitettä ennen, kuin jo tulee täydenhinnan käsirahallinen tarjous! Mutta vaikka välillä tukka putkella mennään, niin usein asiakkaatkin pääsevät meikäläisen yllättämään; sain pomoltani puhelun, jossa tyytyväinen asiakas oli kiitellyt ja antanut hyvää palautetta, mutta myös HUOM! -kiinteistönvälityksen tapaa ja tyyliä toimia, olipa mukava päätös viikonlopulle!

Mutta voi, tapahtuu myös sitä, että kun tulee myyntiin todella haluttavan kiinnostava kohde, niin  on aika tavanomaista, että toinen ostaja-asiakas pahoittaa mielensä, kun ei saanutkaan haluamaansa asuntoa! Nyt kävi niin, kun ihana kaksio myytiin vauhdissa ja vaikka kuinka haluaisi, että kaikki asiakkaat olisivat tyytyväisiä, niin siihen ei tällaisissa tapauksissa vaan pysty, kun asuntoa ei vaan voi samaan aikaan myydä kaikille halukkaille!

Toivon tietysti, että tulee myyntiin juuri Piispanristiltä vastaavanlaisia kaksioita, joten jos joku, joka lukee tätä, niin ota ihmeessä yhteyttä! :)