22. kesä, 2013

JUHANNUKSENA OLLAAN VAPAALLA JA NAUTITAAN!

Juhannusaattona tehtiin vielä yhdet kaupatkin ja nyt on hyvä syy potkaista kengät pois ja ollaan vaan, nautitaan hyvästä seurasta, grillaillaan herkkuja ja nautitaan ihanan aurinkoisista päivistä!

Rentouttavan Hyvää Juhannusta kaikille asiakkailleni ja sivujeni lukijoille! t. Kaarina

 

Tässä alla raikas, hyvä ja helppo parsakaalisalaatti:

1 punasipuli, tuore parsakaalin pää, iso tuubi sitruunamajoneesia, vähän sokeria.

Hienonna punasipuli pieneksi silpuksi ja purista sitruunamajoneesi sipulisilpun päälle ja sekoita, lisää hienoa sokeria pari ruokalusikallista. Nypi tuoreesta parsakaalista suupalan kokoisia paloja ja sekoita parsakaalit ja sipuli-majoneesi keskenään. Peitä astia alumiinifoliolla ja laita jääkaappiin pariksi tunniksi. Tarjoile grillattavien ruokien seurana!