SITÄ JA TÄTÄ TÄÄLTÄ JA TUOLTA.....

30. joulu, 2021
6. joulu, 2021
18. marras, 2021

Tämä upea merenrantahuvila julkaistiin juuri myyntiin ja esiteltiin TV -nelosen Remppa vai Muutto -ohjelmassa. Vielä pääsee jaksoja näkemään Ruutu -formaatista. Ohjelma sai esityskaudellaan nelosen ohjelmista suurimman katsojamäärän ja toi Bo LKV Oy:lle runsaasti näkyvyyttä laadukkaasta välitystyöstä!

14. heinä, 2021

Lohjalla asuntomessualue sijoittuu huikaisevan kauniin Lohjanjärven syleilyyn. Viime maanantaina tutustuin ennalta valittuihin kohteisiin ja pohjaratkaisut olivat ainakin näissä kohteissa järkevän toiminnallisia. Yksi suosikeistani ylitse muiden oli Kannustalon Suomi -talo. Sisustus oli tyylikäs ja laadukkaat kalusteet aikaa kestäviä, Helena Karihtalan tyyli on taattua laatua järkevin valinnoin!

11. maalis, 2021

Uusi loistava palvelumme Bo -appi on nyt käytössämme ja toimii yhteydenpitoa helpottavana,tavoitat välittäjäsi nopeasti ja samalla pystyt helposti kännykästäsi seuraamaan asunnon myynnin eri vaiheita. Ja tämä kaikki kulkee mukanasi kännykässäsi. Huolehdimme asiakkaistamme kaikilla tasoilla niin henkilökohtaisesti kuin teknisestikin. Ollaan yhteyksissä, Kaarina