SITÄ JA TÄTÄ TÄÄLTÄ JA TUOLTA.....

14. heinä, 2021

Lohjalla asuntomessualue sijoittuu huikaisevan kauniin Lohjanjärven syleilyyn. Viime maanantaina tutustuin ennalta valittuihin kohteisiin ja pohjaratkaisut olivat ainakin näissä kohteissa järkevän toiminnallisia. Yksi suosikeistani ylitse muiden oli Kannustalon Suomi -talo. Sisustus oli tyylikäs ja laadukkaat kalusteet aikaa kestäviä, Helena Karihtalan tyyli on taattua laatua järkevin valinnoin!

11. maalis, 2021

Uusi loistava palvelumme Bo -appi on nyt käytössämme ja toimii yhteydenpitoa helpottavana,tavoitat välittäjäsi nopeasti ja samalla pystyt helposti kännykästäsi seuraamaan asunnon myynnin eri vaiheita. Ja tämä kaikki kulkee mukanasi kännykässäsi. Huolehdimme asiakkaistamme kaikilla tasoilla niin henkilökohtaisesti kuin teknisestikin. Ollaan yhteyksissä, Kaarina

8. helmi, 2021

Valoisuus ilahduttaa ja värikäs viikonloppu kimppu tulppaaneita tuo iloa koko viikoksi. Ystävänpäivä tulossa ja helmikuu kohta puolessa!

24. joulu, 2020
7. joulu, 2020

Kiitos kaikille asiakkaille ja lukijoilleni, olette yllättäneet minut, sillä näillä sivuilla on kävijämäärä ylittänyt jo 225 000 kävijän rajan!
Sen kunniaksi on Facebook -sivuillani arvonta, käypä kurkkaamassa ja osallistumassa, kolme hyvää palkintoa ja arvonta on tämän vuoden loppuun saakka, www.facebook.com/kaarinamyy/
Terveisin Kaarina