SITÄ JA TÄTÄ TÄÄLTÄ JA TUOLTA.....

27. huhti, 2020

Piristävän energinen päivän aloitus on parasta ja päivän ohjelma voi alkaa. Jos kodinvaihto on ajankohtaista, niin varaa reippaasti itsellesi oma yksityisesittely mieluisaan kohteeseen, ilolla palvellaan, tervehtien Kaarina

21. maalis, 2020

Digitaaliset palvelumme ovat hyvin kattavat toimeksiannoista tarjouksiin ja kauppoihin saakka, ei tarvitse välttämättä mennä edes pankkiin!
Nyt on tärkeätä kuitenkin huomioida, että emme järjestä yleisesittelyjä epidemian vuoksi ja yksityisesittelyt vain sopimuksen mukaan suurta varovaisuutta, etäisyyttä ja hygieniaa noudattaen, itselläni on siihen lisäohjeita!

7. maalis, 2020

WAU, pääsivät täysin yllättämään minut 05.03.2020 omassa PRE Gaalassa ja jo toistamiseen tuli Vuoden 2020 markkinoija voitto! En voi muuta kuin olla kiitollisen nöyrä aivan fantastisen ihanille kollegoilleni ja Bo LKV Turku Oy:lle. K i i t o s !

19. helmi, 2020

17.02.2020 käärin paketista esiin kauan haaveilemani Oluce Atollo design -pöytävalaisimen, nyt siihen oli täydellinen henkilökohtainen syy <3 Upea valaisin kertoo itselleni omaa tarinaansa.